Fitness of toch personal training?

Wilt u zelfstandig trainen dan kunt u gebruik maken van onze Milon cirkel. Wilt u toch samen met een coach aan uw persoonlijke doelen werken dan is één op één coaching een goede optie, maar ook training in een groep van 2 tot max. 5 personen.

Wist u dat het ook mogelijk is om een proeftraining te krijgen om te bepalen of het wat voor u is. Dit doen wij vrijblijvend!

Fitness & Personal Training

Fitness kenmerkt zich door training van conditie en spierkracht met behulp van apparaten. Deze apparaten hebben gewichten of weerstanden waardoor iedereen op zijn eigen manier en binnen zijn eigen doelen kan werken aan fitheid en gezondheid. Fitness is een eenvoudige en veilige manier om te trainen, juist ook met lichamelijke klachten en ongemakken. Bij PlusFit zijn gezelligheid en plezier in bewegen belangrijke onderdelen. Trainen is niet altijd leuk en makkelijk, maar door zoveel mogelijk drempels weg te nemen is het beter vol te houden en uit te voeren. Samen met de trainer of fysiotherapeut wordt er een trainingsprogramma op maat samengesteld.

Bij personal training staan persoonlijke aandacht en training voorop. Met de personal trainer stelt u doelstellingen op die u wilt behalen en gaat u aan de slag met specifieke oefeningen. Daarnaast traint u zelfstandig op de Milon apparaten. Coaching en voedingsadviezen worden ingezet om de doelstellingen te behalen.

Bij small grouptraining wordt, net als bij personal training, persoonlijk gewerkt aan de doelstellingen. Trainingen vinden plaats in kleine groepjes. Deze groepjes worden gevormd in onderling overleg met de deelnemers en de personal trainer.

Daarnaast zijn er ook groepslessen.

Aanbod

Bootcamp

Bootcamp is een training die buiten plaatsvindt. Hardlopen of wandelen wordt afgewisseld met het doen van (kracht)oefeningen. 

Qigong

Qigong is doeltreffend is bij het ontgiften van het lichaam, het terugbrengen van vitaliteit en levenskrachtige energie. De Qigong lessen worden verzorgd door Dieke Theuns van acupunctuurpraktijk Doesburg.

PlusFit in het water

PlusFit in het water is een oefen- en beweegactiviteit in zwembad Den Helder in Doesburg. Onder leiding van Jenny wordt het hele lichaam in beweging gezet. Voor en na die tijd kunt u zelf banen zwemmen of gebruik maken van de andere faciliteiten zoals het bubbelbad, warmte- of stoomcabine. Entreegeld wordt aan het zwembad betaald. Lid zijn van PlusFit is niet nodig.

Balance Fit

Balance Fit richt zich op kracht- en balansoefeningen. Op een gevarieerde manier wordt het hele lichaam uitgedaagd.

Doesburg Beweegt

(Meer) in beweging komen, maar niet goed weten hoe? Via Doesburg Beweegt zijn er vele mogelijkheden. Ons aanbod is ook te vinden bij Doesburg Beweegt zoals ouderengym, PlusFit in het water en wandelen.


Fatal error: Maximum execution time of 30 seconds exceeded in /var/www/html/wp-content/plugins/elementor/includes/base/controls-stack.php on line 1089