Coby en dick

Coby en Dick Duijnhouwer

Directie PlusFit
In 1992 maakten wij de overstap van ons eerste fitnesscentrum naar de verkoop van Technogym fitnessapparatuur. Coby had toen het idee om een fitnesscentrum op te zetten voor ouderen in onze samenleving. De aanleiding hiertoe was onze medewerking tijdens bijvoorbeeld de Dag van de Ouderen (nu de 50plus Beurs) en Senioren Sportief, een projectgroep in Rotterdam. In 2006, nadat wij de Miha (nu Milon) apparatuur hadden ontdekt in combinatie met de OriGene rugmachine, werd het idee uiteindelijk werkelijkheid. Nu zo veel jaar later blijkt dat een veilige, snelle en eenvoudige trainingsvorm in combinatie met de juiste kwaliteit fysiotherapie in een prettige en ontspannen omgeving heel veel mensen aanspreekt. Echter is niet alleen de omgeving en apparatuur belangrijk, maar ook onze fantastische medewerkers die het totale concept compleet maken. Wij hopen dat wij nog heel lang veel mensen met ons hele team in deze aangename sfeer mogen blijven ontvangen.
Kristel

Kristel Beijer (BIG 49910065304)

Algemeen fysiotherapeut / Oedeemfysiotherapeut / Oncologie fysiotherapeut Msc
Toen ik 11 jaar oud was, zei ik al dat ik fysiotherapeut wilde worden. In juli 2008 is dit ook echt gelukt: ik behaalde mijn diploma aan de opleiding fysiotherapie aan de HAN in Nijmegen. En mijn passie voor dit vak groeit nog steeds. Fysiotherapie betekent voor mij het begeleiden van mensen met diverse klachten naar een ander bewegend functioneren, zodat mensen lekkerder in hun vel komen te zitten. Daarnaast vind ik het omgaan met een diversiteit aan mensen erg interessant en is communicatie voor mij een belangrijk middel in de behandeling van patiënten. Daarnaast sport ik zelf graag en wil ik anderen laten ervaren hoe leuk en uitdagend bewegen kan zijn! Ik heb ik cursussen gevolgd op het gebied van de Origene behandelmethode voor lage rugklachten, schouderklachten, rugklachten en gezondheidspsychologie. In juni 2016 ben ik afgestudeerd als master oncologie fysiotherapeut, een specialisme voor patiënten met kanker en patiënten die kanker hebben gehad. Daarnaast heb ik in juli 2020 de opleiding oedeemfysiotherapie afgerond. Bij de begeleiding van deze patiëntengroep komt niet alleen het verbeteren van het lichamelijk functioneren kijken, maar ook het weer vertrouwen krijgen in het eigen lichaam. Het doelgericht werken om de kwaliteit van leven van de patiënt te verbeteren vanuit zijn of haar hulpvraag, staat centraal. Dit kan zowel in de fase van behandeling, na genezing van de ziekte in in de palliatieve fase van de ziekte zijn.
joey

Joey Pelkman

Manager Wilgenstraat & Fitness I Personal Training I Leefstijl &Voeding I Gewichtsconsulent Migraine & Menopauze
Mijn naam is Joey Pelkman en ben in juni 2011 afgestudeerd aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Ik heb de opleiding Sport, Gezondheid en Management gevolgd. Daarnaast heb ik mezelf gespecialiseerd in integraal gezondheidsmanagement dat vooral toegepast wordt binnen organisaties als ARBO, dat verzuim op de werkvloer tegengaat. Daarnaast beschik ik over een diploma Sport en Bewegingscoördinator en heb ik de diploma's Fitness Health instructeur/ Coördinator, Trainer Coach 3 en Conditietrainer A behaald. Ondernemen is ook een passie van mij en ik verricht sinds 2011 freelance activiteiten op het gebied van sociale veiligheid. Sport, gezondheid en vooral de mens spreken mij erg aan. Al met al genoeg kennis en ervaring om u aan het zweten te krijgen als het moet. Verder heb ik papieren op het gebied van voedingsleer en voedingsadvies en ben ik sinds 2014 aangesloten bij de beroepsvereniging van gewichtsconsulenten. Sport en mensen staan centraal voor mij. Ik wil samen met u werken aan een betere kwaliteit van leven, u als plusfitter gemotiveerd houden en zorgen dat weerstanden en drempels lager worden. Schroom niet en spreek me aan als u ergens twijfel over heeft of als u vragen heeft. Met een juist gedoseerde expertise en sociale omgang komen we een heel eind. Zowel binnen en buiten mijn werk probeer ik goed te luisteren, te analyseren en veranderingen op het gebied van sport en voeding stap voor stap te integreren. Heeft u vragen of een steuntje in de rug nodig, dan denk ik met u mee!
laura

Laura Poelert (BIG 59915886704)

Algemeen fysiotherapeut / Geriatrie fysiotherapeut Msc
Ik ben Laura Poelert. In 2012 ben ik afgestudeerd aan de opleiding fysiotherapie van de Saxion Hogeschool in Enschede en sinds dat jaar werkzaam bij PlusFit. Vanaf het begin heb ik affiniteit om met ouderen te werken en hun complexe problematiek. Daarom heb ik mijn werk bij PlusFit het eerste anderhalf jaar gecombineerd met werken in de geriatrische revalidatie. Ik wilde mij hier graag verder in verdiepen en ik ben in 2017 begonnen met de driejarige master opleiding geriatriefysiotherapie. Naast het werken met kwetsbare ouderen vind ik het bijzonder interessant hoe de hersenen werken en wat hersenaandoeningen voor effect hebben op het bewegen en functioneren van mensen. Daarom heb ik mij verder gespecialiseerd binnen de cursus neurorevalidatie. Hierbij kunt u onder andere denken aan de ziektebeelden CVA, Parkinson, MS en dementie. Verder heb ik de afgelopen jaren cursussen gevolgd gericht op fysiotherapie bij COPD, astma en hartfalen, shockwave therapie, medical taping, motivational interviewing en oplossingsgericht coachen. Tijdens mijn werk haal ik voldoening uit het begeleiden van patiënten bij het herwinnen en het behouden van kwaliteit van leven en het zelfstandig functioneren, maar ook uit het begeleiden bij de achteruitgang ervan. Belangrijke doelen binnen de therapie zijn vertrouwen herwinnen in het eigen lichaam, zelfredzaamheid, zelfregie en het veilig functioneren. Ik vind het leuk om de patiënt te stimuleren tot actief beweeggedrag, een gezonde leefstijl en positieve gezondheid.
pepijn logo

Pepijn Hoekman

Personal Training & Fitness
Ik ben Pepijn Hoekman, in juni 2016 afgestudeerd aan het CIOS Arnhem. Ik volgde hier de opleiding SB-Coördinator Trainer/Coach. Binnen de opleiding heb ik gekozen voor de specialisatie buitensport. Op het CIOS heb ik alle basis- en specifieke vaardigheden op het gebied van sport behandeld en alles geleerd over les- en leidinggeven. Ik ben er op het CIOS ook achter gekomen dat ik altijd met mensen wil blijven werken. Door een vervelende blessure in 2017 ben ik zelf in aanraking gekomen met fysio en fitnessbehandelingen. Dit vond ik dusdanig fascinerend dat ik direct zelf een thuiscursus personal trainer ben gestart. Tijdens deze cursus leerde ik alles over persoonlijke begeleiding binnen fitness en alles over voeding. De letters SB van mijn opleiding staan voor sport & bewegen. Twee woorden die onlosmakelijk met mij verbonden zijn. Ik ben zelf een fanatiek sporter (vooral voetbal), maar ook als trainer/coach laat ik mij graag langs een sportveld zien. Ik ben een enthousiaste nog jonge man, zeer ambitieus en bij lange na nog niet uitgeleerd. Mijn mening is dat mensen elkaar altijd moeten helpen en ondersteunen om tot een optimaal resultaat te komen. Het is hier bij PlusFit dan ook mijn ambitie om een ieder zoveel mogelijk te helpen waar ik dat kan. Heeft u dus vragen of opmerkingen, klop even bij me aan, ik ben u graag van dienst. Wellicht kunnen we met een goed plan samen weer een nieuwe stap in de juiste richting zetten!
wenneke

Wenneke Meijers (BIG 99927146904)

Algemeen fysiotherapeut
Toen ik begin 2020 afstudeerde als fysiotherapeut aan de HAN in Nijmegen had ik niet verwacht dat ik zo snel een werkplek zou vinden. Ik ben sinds februari 2020 werkzaam als Algemeen Fysiotherapeut bij PlusFit. Tijdens mijn stages heb ik veel kennis mogen opdoen over patiënten met Niet Aangeboren Hersenletsel. Naast dat ik veel affiniteit heb met deze doelgroep, vind ik het werken met de 'oudere' mens ook erg leuk. Je bent nooit te oud om te leren! Het liefst ben ik bezig met oefentherapie. Dit houdt in het werken aan de balans, het evenwicht, vertrouwen, hoe men loopt etc. Een hele andere tak van fysiotherapie heb ik mogen ervaren tijdens mijn studie. Op mijn CV staan twee mooie jaren als verzorger/fysiotherapeut i.o. bij DFS Handbal Mannen Eredivisie en Handbalschool Gelre op Papendal. Ondanks de ervaring binnen de handbal, ben ik zelf een echte basketbalster. Tijdens mijn werk vind ik het belangrijk dat de patiënt centraal staat en wil dan ook graag in samenspraak doelen stellen en bekijken hoe wij samen deze doelen gaan behalen. Aan het uitwisselen van kennis met de patiënt, collega’s en andere zorgprofessionals hecht ik dan ook veel waarde. Indien je vragen en/of klachten hebt, spreek mij dan gerust aan!
indy orgineel

Indy Wout (BIG 39926043404)

Algemeen fysiotherapeut
Mijn naam is Indy Wout en ik ben sinds september 2017 werkzaam bij PlusFit. In deze periode begon ik aan mijn eerste stage voor de opleiding fysiotherapie. Nadat ik deze stage goed had afgerond mocht ik bij PlusFit als assistent fysiotherapeut werken tot ik mijn diploma behaalde. In juli 2019 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut en ben ik officieel aan de slag gegaan bij PlusFit. In dit jaar heb ik van mijn passie mijn beroep gemaakt en dat is het verbeteren van de kwaliteit van leven van mensen. Ik vind het geweldig om te zien wanneer, in samenwerking met de patiënt, zijn of haar doelen worden behaald. Het ondersteunen van de patiënt in een traject om weer pijnvrij en zonder belemmeringen door het leven te kunnen gaan is het mooiste dat er is. Hierdoor ben ik mij tijdens mijn stages en in het werkveld gaan focussen op klachten die directe oorzaken voor pijn zijn, zoals klachten van het bewegingsapparaat. Dit zijn voornamelijk spier- en gewrichtsklachten. Dit is de reden dat ik mij heb gespecialiseerd in Dry Needling en Schockwave therapie. Dit pas ik, naast de algemene fysiotherapie, toe om diverse spier- en peesklachten te verlichten. Omdat de persoon achter de klachten altijd uniek is met een eigen dagelijks leven, stressfactoren en bewegingen, is dit erg belangrijk om mee te nemen in het behandeltraject om tot een zo optimaal mogelijk resultaat te komen. Hierdoor heb ik tijdens mijn opleiding gekozen voor de minor Gedrag bij Leefstijl en Gezondheid, om de patiënt zo goed mogelijk te begeleiden tijdens het behandeltraject en de kans op het terugkeren van klachten te verkleinen.
Matthijs aangepast

Matthijs Klein Mentink (BIG 09929623304)

Fysiotherapeut
Ik ben Matthijs Klein Mentink. Ik ben in 2017 begonnen aan de opleiding fysiotherapie aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. In 2021 hoop ik af te studeren. Vroeger werd mij altijd de vraag gesteld “Wat wil je worden Matthijs?”. Ik zei altijd kunstenaar. Uiteindelijk is het toch iets anders geworden, al moet je soms behoorlijk creatief zijn in het bedenken van een geschikt behandelplan dat aansluit bij de patiënt. Dit is wat ik juist zo leuk vind aan het vak! Ik vind het ook belangrijk om een band met iemand op te bouwen, ik geloof erin dat je veel meer bereikt door samen met iemand het pad te bewandelen. Mijn interessegebied ligt vooral bij het behandelen van patiënten met schouderklachten. Natuurlijk zit ik nog volop in mijn leerproces en hoop mij hier binnen PlusFit nog een stuk verder te kunnen ontwikkelen als fysiotherapeut.
dion 214x-01

Dion van Haasen

Fysiotherapeut
Mijn naam is Dion van Haasen. Toen ik in 2012 begon met sporten en het investeren in mijn eigen lichamelijke gezondheid, raakte ik gefascineerd in de werking van het menselijke lichaam. Ik begon hobbymatig steeds meer op te zoeken over o.a. verschillende trainingsmethodes. Maar gaandeweg merkte ik dat ik ook gefascineerd raakte over de anatomie, de biomechanica, musculoskeletale aandoeningen en de impact van de mentale gemoedstoestand op het menselijke lichaam. Hierdoor wist ik dat ik in de toekomst iets wilde doen dat met het menselijke lichaam te maken heeft. Daarnaast wist ik dat ik later ook graag iets wilde doen waarbij ik mensen met problemen van dienst kan zijn. Nadat ik mij georiënteerd had in verschillende beroepen waarbij het helpen van mensen en het bezig zijn met het menselijk lichaam centraal staan, was ik eruit: ik wil fysiotherapeut worden! Ik besloot daarom de opleiding Fysiotherapie te volgen aan de HAN in Nijmegen, en deze opleiding heb ik in april 2021 succesvol weten af te ronden. Uit verhalen hoorde ik over de fijne werksfeer en patiëntengroep binnen Plus-Fit, dus zodoende besloot ik om hier te gaan solliciteren. En gelukkig kan ik nu met trots mededelen dat ik onderdeel van het team bij Plus-Fit ben geworden! Ik kijk er erg naar uit om mijzelf binnen Plus-Fit verder te ontwikkelen als fysiotherapeut en om jullie allemaal te leren kennen. Mochten jullie nog vragen hebben of behoefte hebben aan een praatje, trek mij dan gerust even aan de mauw! Ik ben altijd wel in voor een babbeltje.
MArjoljin 214x214-01

Marjolijn van Suijlen

Fysiotherapeut
Mijn naam is Marjolein van Suijlen. Ik ben afgestudeerd fysiotherapeut aan de hogeschool in Utrecht. Hier heb ik eveneens de opleiding CMD -Craniomandibulaire dysfunctie afgerond. Na mijn opleiding emigreerde ik naar Canada waar ik ook aan de universiteit in Lethbridge Fysiotherapie heb gestudeerd. Tijdens en na de opleiding heb ik ook als fysiotherapeut gewerkt in een revalidatiecentrum en een ziekenhuis. Hier had ik veel uiteenlopende patiënten op de longafdeling, orthopedie afdeling, revalidatie afdeling, neurologie afdeling en handtherapie. Dit tijd beviel erg goed al was de Engelse taal in het begin een leuke uitdaging. In het Rockyview ziekenhuis in Calgary kwam ik in contact met de McKenzie therapie. McKenzie therapie is een methode voor onderzoek en behandeling van pijn aan de wervelkolom. Deze methode is gebaseerd op wetenschappelijk onderbouwde principes. De nadruk ligt op de patiënt die actief wordt betrokken bij de behandeling. Indien nodig worden manuele technieken door de therapeut ter ondersteuning uitgevoerd. Verder is er aandacht voor preventie om een terugval te minimaliseren door middel van zelfbehandeling. Na 10 jaar ben ik teruggegaan naar Nederland waarna ik startte met werken als een geaccrediteerde McKenzie therapeut. Dit deed ik in combinatie met de reguliere fysiotherapie voornamelijk gericht op individuele oefentherapie. Voorbeelden hiervan zijn fysiotherapie bij; totale heup/knie prothese, schouderaandoeningen, handaandoeningen, hersenaandoeningen en groepstherapie. Het lijkt mij erg leuk om alle kennis uit mijn leven over de fysiotherapie toe te passen in de groepslessen en Pilates. Mijn missie voor de lessen is om elke deelnemer een persoonsgerichte benadering te geven voor het bereiken van hun doelen. Zo kan dit voor oudere deelnemer zelfstandigheid behouden of ontwikkelen zijn en voor een ander conditie of kracht.