Coby en dick

Coby en Dick Duijnhouwer

Directie PlusFit
In 1992 maakten wij de overstap van ons eerste fitnesscentrum naar de verkoop van Technogym fitnessapparatuur. Coby had toen het idee om een fitnesscentrum op te zetten voor ouderen in onze samenleving. De aanleiding hiertoe was onze medewerking tijdens bijvoorbeeld de Dag van de Ouderen (nu de 50plus Beurs) en Senioren Sportief, een projectgroep in Rotterdam. In 2006, nadat wij de Miha (nu Milon) apparatuur hadden ontdekt in combinatie met de OriGene rugmachine, werd het idee uiteindelijk werkelijkheid. Nu zo veel jaar later blijkt dat een veilige, snelle en eenvoudige trainingsvorm in combinatie met de juiste kwaliteit fysiotherapie in een prettige en ontspannen omgeving heel veel mensen aanspreekt. Echter is niet alleen de omgeving en apparatuur belangrijk, maar ook onze fantastische medewerkers die het totale concept compleet maken. Wij hopen dat wij nog heel lang veel mensen met ons hele team in deze aangename sfeer mogen blijven ontvangen.
Kristel

Kristel Beijer (BIG 49910065304)

Algemeen fysiotherapeut / Oedeemfysiotherapeut / Oncologie fysiotherapeut Msc
Toen ik 11 jaar oud was, zei ik al dat ik fysiotherapeut wilde worden. In juli 2008 is dit ook echt gelukt: ik behaalde mijn diploma aan de opleiding fysiotherapie aan de HAN in Nijmegen. En mijn passie voor dit vak groeit nog steeds. Fysiotherapie betekent voor mij het begeleiden van mensen met diverse klachten naar een ander bewegend functioneren, zodat mensen lekkerder in hun vel komen te zitten. Daarnaast vind ik het omgaan met een diversiteit aan mensen erg interessant en is communicatie voor mij een belangrijk middel in de behandeling van patiënten. Daarnaast sport ik zelf graag en wil ik anderen laten ervaren hoe leuk en uitdagend bewegen kan zijn! Ik heb ik cursussen gevolgd op het gebied van de Origene behandelmethode voor lage rugklachten, schouderklachten, rugklachten en gezondheidspsychologie. In juni 2016 ben ik afgestudeerd als master oncologie fysiotherapeut, een specialisme voor patiënten met kanker en patiënten die kanker hebben gehad. Daarnaast heb ik in juli 2020 de opleiding oedeemfysiotherapie afgerond. Bij de begeleiding van deze patiëntengroep komt niet alleen het verbeteren van het lichamelijk functioneren kijken, maar ook het weer vertrouwen krijgen in het eigen lichaam. Het doelgericht werken om de kwaliteit van leven van de patiënt te verbeteren vanuit zijn of haar hulpvraag, staat centraal. Dit kan zowel in de fase van behandeling, na genezing van de ziekte in in de palliatieve fase van de ziekte zijn.
Joey

Joey Pelkman

Manager Wilgenstraat & Fitness I Personal Training I Leefstijl &Voeding I Gewichtsconsulent Migraine & Menopauze
Mijn naam is Joey Pelkman en ben in juni 2011 afgestudeerd aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Ik heb de opleiding Sport, Gezondheid en Management gevolgd. Daarnaast heb ik mezelf gespecialiseerd in integraal gezondheidsmanagement dat vooral toegepast wordt binnen organisaties als ARBO, dat verzuim op de werkvloer tegengaat. Daarnaast beschik ik over een diploma Sport en Bewegingscoördinator en heb ik de diploma's Fitness Health instructeur/ Coördinator, Trainer Coach 3 en Conditietrainer A behaald. Ondernemen is ook een passie van mij en ik verricht sinds 2011 freelance activiteiten op het gebied van sociale veiligheid. Sport, gezondheid en vooral de mens spreken mij erg aan. Al met al genoeg kennis en ervaring om u aan het zweten te krijgen als het moet. Verder heb ik papieren op het gebied van voedingsleer en voedingsadvies en ben ik sinds 2014 aangesloten bij de beroepsvereniging van gewichtsconsulenten. Sport en mensen staan centraal voor mij. Ik wil samen met u werken aan een betere kwaliteit van leven, u als plusfitter gemotiveerd houden en zorgen dat weerstanden en drempels lager worden. Schroom niet en spreek me aan als u ergens twijfel over heeft of als u vragen heeft. Met een juist gedoseerde expertise en sociale omgang komen we een heel eind. Zowel binnen en buiten mijn werk probeer ik goed te luisteren, te analyseren en veranderingen op het gebied van sport en voeding stap voor stap te integreren. Heeft u vragen of een steuntje in de rug nodig, dan denk ik met u mee!
Indy

Indy Wout (BIG 39926043404)

Algemeen fysiotherapeut
Mijn naam is Indy Wout en ik ben sinds september 2017 werkzaam bij PlusFit. In deze periode begon ik aan mijn eerste stage voor de opleiding fysiotherapie. Nadat ik deze stage goed had afgerond mocht ik bij PlusFit als assistent fysiotherapeut werken tot ik mijn diploma behaalde. In juli 2019 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut en ben ik officieel aan de slag gegaan bij PlusFit. In dit jaar heb ik van mijn passie mijn beroep gemaakt en dat is het verbeteren van de kwaliteit van leven van mensen. Ik vind het geweldig om te zien wanneer, in samenwerking met de patiënt, zijn of haar doelen worden behaald. Het ondersteunen van de patiënt in een traject om weer pijnvrij en zonder belemmeringen door het leven te kunnen gaan is het mooiste dat er is. Hierdoor ben ik mij tijdens mijn stages en in het werkveld gaan focussen op klachten die directe oorzaken voor pijn zijn, zoals klachten van het bewegingsapparaat. Dit zijn voornamelijk spier- en gewrichtsklachten. Dit is de reden dat ik mij heb gespecialiseerd in Dry Needling en Schockwave therapie. Dit pas ik, naast de algemene fysiotherapie, toe om diverse spier- en peesklachten te verlichten. Omdat de persoon achter de klachten altijd uniek is met een eigen dagelijks leven, stressfactoren en bewegingen, is dit erg belangrijk om mee te nemen in het behandeltraject om tot een zo optimaal mogelijk resultaat te komen. Hierdoor heb ik tijdens mijn opleiding gekozen voor de minor Gedrag bij Leefstijl en Gezondheid, om de patiënt zo goed mogelijk te begeleiden tijdens het behandeltraject en de kans op het terugkeren van klachten te verkleinen.
matthijs

Matthijs Klein Mentink (BIG 09929623304)

Fysiotherapeut
Ik ben Matthijs Klein Mentink. In 2021 ben ik afgestudeerd aan de opleiding Fysiotherapie en mag mij daarom ook het jonkie van het team noemen. Vroeger werd mij vaak de vraag gesteld: “Wat wil jij worden Matthijs?”. Mijn antwoord was dan altijd: “kunstenaar”. Het beroep als fysiotherapeut lijkt daar in eerste instantie in de verste verte niet op. Toch moet je behoorlijk creatief zijn tijdens je behandelingen als fysiotherapeut, want iedere patiënt is immers anders en heeft weer een andere hulpvraag. Die puzzel los ik dan graag samen met de patiënt op. Ik vind het tevens belangrijk om een band met iemand op te bouwen, ik geloof er in dat er samen veel meer bereikt kan worden als iemand zich vertrouwd voelt bij mij en zich kwetsbaar kan opstellen. Ik heb mij gespecialiseerd in het behandelen van patiënten met longaandoeningen, zoals COPD en post-COVID19 revalidatie. Andere interesse- en expertise gebieden liggen op het behandelen van musculoskeletale klachten zoals rug- en schouderklachten. Ik hoop u snel een keer te zien in de praktijk!
dion 214x-01

Dion van Haasen

Fysiotherapeut
Mijn naam is Dion van Haasen. Toen ik in 2012 begon met sporten en het investeren in mijn eigen lichamelijke gezondheid, raakte ik gefascineerd in de werking van het menselijke lichaam. Ik begon hobbymatig steeds meer op te zoeken over o.a. verschillende trainingsmethodes. Maar gaandeweg merkte ik dat ik ook gefascineerd raakte over de anatomie, de biomechanica, musculoskeletale aandoeningen en de impact van de mentale gemoedstoestand op het menselijke lichaam. Hierdoor wist ik dat ik in de toekomst iets wilde doen dat met het menselijke lichaam te maken heeft. Daarnaast wist ik dat ik later ook graag iets wilde doen waarbij ik mensen met problemen van dienst kan zijn. Nadat ik mij georiënteerd had in verschillende beroepen waarbij het helpen van mensen en het bezig zijn met het menselijk lichaam centraal staan, was ik eruit: ik wil fysiotherapeut worden! Ik besloot daarom de opleiding Fysiotherapie te volgen aan de HAN in Nijmegen, en deze opleiding heb ik in april 2021 succesvol weten af te ronden. Uit verhalen hoorde ik over de fijne werksfeer en patiëntengroep binnen Plus-Fit, dus zodoende besloot ik om hier te gaan solliciteren. En gelukkig kan ik nu met trots mededelen dat ik onderdeel van het team bij Plus-Fit ben geworden! Ik kijk er erg naar uit om mijzelf binnen Plus-Fit verder te ontwikkelen als fysiotherapeut en om jullie allemaal te leren kennen. Mochten jullie nog vragen hebben of behoefte hebben aan een praatje, trek mij dan gerust even aan de mauw! Ik ben altijd wel in voor een babbeltje.
MArjoljin 214x214-01

Marjolijn van Suijlen

Fysiotherapeut
Mijn naam is Marjolein van Suijlen. Ik ben afgestudeerd fysiotherapeut aan de hogeschool in Utrecht. Hier heb ik eveneens de opleiding CMD -Craniomandibulaire dysfunctie afgerond. Na mijn opleiding emigreerde ik naar Canada waar ik ook aan de universiteit in Lethbridge Fysiotherapie heb gestudeerd. Tijdens en na de opleiding heb ik ook als fysiotherapeut gewerkt in een revalidatiecentrum en een ziekenhuis. Hier had ik veel uiteenlopende patiënten op de longafdeling, orthopedie afdeling, revalidatie afdeling, neurologie afdeling en handtherapie. Dit tijd beviel erg goed al was de Engelse taal in het begin een leuke uitdaging. In het Rockyview ziekenhuis in Calgary kwam ik in contact met de McKenzie therapie. McKenzie therapie is een methode voor onderzoek en behandeling van pijn aan de wervelkolom. Deze methode is gebaseerd op wetenschappelijk onderbouwde principes. De nadruk ligt op de patiënt die actief wordt betrokken bij de behandeling. Indien nodig worden manuele technieken door de therapeut ter ondersteuning uitgevoerd. Verder is er aandacht voor preventie om een terugval te minimaliseren door middel van zelfbehandeling. Na 10 jaar ben ik teruggegaan naar Nederland waarna ik startte met werken als een geaccrediteerde McKenzie therapeut. Dit deed ik in combinatie met de reguliere fysiotherapie voornamelijk gericht op individuele oefentherapie. Voorbeelden hiervan zijn fysiotherapie bij; totale heup/knie prothese, schouderaandoeningen, handaandoeningen, hersenaandoeningen en groepstherapie. Het lijkt mij erg leuk om alle kennis uit mijn leven over de fysiotherapie toe te passen in de groepslessen en Pilates. Mijn missie voor de lessen is om elke deelnemer een persoonsgerichte benadering te geven voor het bereiken van hun doelen. Zo kan dit voor oudere deelnemer zelfstandigheid behouden of ontwikkelen zijn en voor een ander conditie of kracht.
IMG_20220214_145601

Krijn Tiecken

Personal Training & Fitness
Ik ben Krijn Tiecken (18 jaar) oud en kom uit Doesburg. Ik voetbal en zit zelf veel in de sportschool. Studeer nog in het 3e leerjaar van het graafschapcollege Doetinchem in de richting sport, dit jaar heb ik ook de richting fitness gekozen dus dat past perfect bij PlusFit. Hiernaast heb ik al eerder 2 weken stage gelopen bij PlusFit en ben bekend met het bedrijf en werkwijze. Ik ben een sportieve jongen met veel doorzettingsvermogen. Als iemand tegen mij zegt dat ik iets niet kan krijg ik extra motivatie om het wel te kunnen doen. Ik heb veel zin om bij PlusFit te werken en ik ben op dinsdag- en donderdagavond te vinden op de wilgenstraat. Ik help je graag verder bij het behalen van je gezondheidsdoelen.