Coby en dick

Coby en Dick Duijnhouwer

Directie PlusFit
In 1992 maakten wij de overstap van ons eerste fitnesscentrum naar de verkoop van Technogym fitnessapparatuur. Coby had toen het idee om een fitnesscentrum op te zetten voor ouderen in onze samenleving. De aanleiding hiertoe was onze medewerking tijdens bijvoorbeeld de Dag van de Ouderen (nu de 50plus Beurs) en Senioren Sportief, een projectgroep in Rotterdam. In 2006, nadat wij de Miha (nu Milon) apparatuur hadden ontdekt in combinatie met de OriGene rugmachine, werd het idee uiteindelijk werkelijkheid. Nu zo veel jaar later blijkt dat een veilige, snelle en eenvoudige trainingsvorm in combinatie met de juiste kwaliteit fysiotherapie in een prettige en ontspannen omgeving heel veel mensen aanspreekt. Echter is niet alleen de omgeving en apparatuur belangrijk, maar ook onze fantastische medewerkers die het totale concept compleet maken. Wij hopen dat wij nog heel lang veel mensen met ons hele team in deze aangename sfeer mogen blijven ontvangen.
jenny

Jenny Zwiggelaar

Algemeen fysiotherapeut I Hart -, vaat- & longfysiotherapeut Mpt I buurtsportcoach Zorg / leefstijlcoach
Ik ben Jenny Zwiggelaar en vanaf het begin werkzaam als fysiotherapeut bij PlusFit. In 2007 ben ik afgestudeerd binnen de opleiding fysiotherapie en in 2012 ben ik afgestudeerd als Master fysiotherapie voor mensen met een chronische ziekte. Daar heb ik me gespecialiseerd als hart/long/vaat fysiotherapeut. Naast deze scholing heb ik veel cursussen gevolgd, met name op het gebied van bewegen met ouderen, leefstijlverandering, chronische pijn, rugklachten en recent de shockwave therapie. Voor alle chronische klachten en aandoeningen kunt u bij mij terecht. Het is niet zo dat ik mensen met een chronische ziekte van de ziekte kan genezen, maar ik kan wel samen met u kijken naar de (on)mogelijkheden en hoe daar het beste mee om te gaan in het dagelijks leven. Vaak is het leven aanpassen op één ziekte of aandoening al lastig, maar het wordt helemaal moeilijk als er meerdere ziekten/klachten tegelijkertijd opspelen. Ik zie het als mijn taak om daarin structuur aan te brengen en u te leren op de juiste manieren te bewegen en met zo min mogelijk hinder prettig door het leven te gaan. Als leefstijlcoach Zorg bij Doesburg Beweegt kijk ik met mensen met problemen in het bewegen en met de gezondheid naar het beweeggedrag. Het beweging komen en blijven is vaak lastig en er zijn vaak meerdere drempels en moeilijkheden. Samen kijken we naar de mogelijkheden om wel tot het gewenste doel te komen. Buiten de behandelingen om houdt ik mij bezig met de financiële kant van de fysiotherapie, het kwaliteitsmanagement en de samenwerking buiten de praktijk met andere zorgverleners en organisaties voor longziekten en vaatklachten.
Kristel

Kristel Beijer

Algemeen fysiotherapeut / Oncologie fysiotherapeut Msc
Toen ik 11 jaar oud was, zei ik al dat ik fysiotherapeut wilde worden. In juli 2008 is dit ook echt gelukt: ik behaalde mijn diploma aan de opleiding fysiotherapie aan de HAN in Nijmegen. En mijn passie voor dit vak groeit nog steeds. Fysiotherapie betekent voor mij het begeleiden van mensen met diverse klachten naar een ander bewegend functioneren, zodat mensen lekkerder in hun vel komen te zitten. Daarnaast vind ik het omgaan met een diversiteit aan mensen erg interessant en is communicatie voor mij een belangrijk middel in de behandeling van patiënten. Daarnaast sport ik zelf graag en wil ik anderen laten ervaren hoe leuk en uitdagend bewegen kan zijn! Ik heb ik cursussen gevolgd op het gebied van de Origene behandelmethode voor lage rugklachten, schouderklachten, rugklachten en gezondheidspsychologie. In juni 2016 ben ik afgestudeerd als master oncologie fysiotherapeut, een specialisme voor patiënten met kanker en patiënten die kanker hebben gehad. Bij de begeleiding van deze patiëntengroep komt niet alleen het verbeteren van het lichamelijk functioneren kijken, maar ook het weer vertrouwen krijgen in het eigen lichaam. Het doelgericht werken om de kwaliteit van leven van de patiënt te verbeteren vanuit zijn of haar hulpvraag, staat centraal. Dit kan zowel in de fase van behandeling, na genezing van de ziekte in in de palliatieve fase van de ziekte zijn.
joey

Joey Pelkman

Manager Wilgenstraat & Fitness I Personal Training I Lifestyle &Voeding I Gewichtsconsulent Migraine & Menopauze
Mijn naam is Joey Pelkman en ben in juni 2011 afgestudeerd aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Ik heb de opleiding Sport, Gezondheid en Management gevolgd. Daarnaast heb ik mezelf gespecialiseerd in integraal gezondheidsmanagement dat vooral toegepast wordt binnen organisaties als ARBO, dat verzuim op de werkvloer tegengaat. Daarnaast beschik ik over een diploma Sport en Bewegingscoördinator en heb ik de diploma's Fitness Health instructeur/ Coördinator, Trainer Coach 3 en Conditietrainer A behaald. Ondernemen is ook een passie van mij en ik verricht sinds 2011 freelance activiteiten op het gebied van sociale veiligheid. Sport, gezondheid en vooral de mens spreken mij erg aan. Al met al genoeg kennis en ervaring om u aan het zweten te krijgen als het moet. Verder heb ik papieren op het gebied van voedingsleer en voedingsadvies en ben ik sinds 2014 aangesloten bij de beroepsvereniging van gewichtsconsulenten. Sport en mensen staan centraal voor mij. Ik wil samen met u werken aan een betere kwaliteit van leven, u als plusfitter gemotiveerd houden en zorgen dat weerstanden en drempels lager worden. Schroom niet en spreek me aan als u ergens twijfel over heeft of als u vragen heeft. Met een juist gedoseerde expertise en sociale omgang komen we een heel eind. Zowel binnen en buiten mijn werk probeer ik goed te luisteren, te analyseren en veranderingen op het gebied van sport en voeding stap voor stap te integreren. Heeft u vragen of een steuntje in de rug nodig, dan denk ik met u mee!
laura

Laura Poelert

Algemeen fysiotherapeut / Geriatrie fysiotherapeut in opleiding
Ik ben Laura Poelert. In 2012 ben ik afgestudeerd aan de opleiding fysiotherapie van de Saxion Hogeschool in Enschede en sinds dat jaar werkzaam bij PlusFit. Vanaf het begin heb ik affiniteit om met ouderen te werken en hun complexe problematiek. Daarom heb ik mijn werk bij PlusFit het eerste anderhalf jaar gecombineerd met werken in de geriatrische revalidatie. Ik wilde mij hier graag verder in verdiepen en ik ben in 2017 begonnen met de driejarige master opleiding geriatriefysiotherapie. Naast het werken met kwetsbare ouderen vind ik het bijzonder interessant hoe de hersenen werken en wat hersenaandoeningen voor effect hebben op het bewegen en functioneren van mensen. Daarom heb ik mij verder gespecialiseerd binnen de cursus neurorevalidatie. Hierbij kunt u onder andere denken aan de ziektebeelden CVA, Parkinson, MS en dementie. Verder heb ik de afgelopen jaren cursussen gevolgd gericht op fysiotherapie bij COPD, astma en hartfalen, shockwave therapie, medical taping, motivational interviewing en oplossingsgericht coachen. Tijdens mijn werk haal ik voldoening uit het begeleiden van patiënten bij het herwinnen en het behouden van kwaliteit van leven en het zelfstandig functioneren, maar ook uit het begeleiden bij de achteruitgang ervan. Belangrijke doelen binnen de therapie zijn vertrouwen herwinnen in het eigen lichaam, zelfredzaamheid, zelfregie en het veilig functioneren. Ik vind het leuk om de patiënt te stimuleren tot actief beweeggedrag, een gezonde leefstijl en positieve gezondheid.
mieke logo

Mieke Lichtlee

Algemeen fysiotherapeut
Mijn naam is Mieke Lichtlee en ik ben sinds april 2018 werkzaam bij PlusFit. In mijn werk als fysiotherapeut ben ik erg gedreven en zie ik het als een uitdaging mij te verdiepen in diverse (complexe) problematiek en aandoeningen. Ik ga uit van de gedachte dat het lichaam in ketens samenwerkt. Dat betekent dat een klacht vaak invloed heeft op het gehele functioneren. Balans hierin zie ik als een noodzaak. Daarnaast vind ik het belangrijk dat mensen zich vertrouwd en begrepen voelen. Naar mijn mening is dit essentieel om het meest optimale uit een behandeltraject te halen. Op de middelbare school was ik al gefascineerd door de invloed van sport en bewegen op de gezondheid, zowel fysiek als mentaal. Op dat moment wist ik dat ik een bijdrage wilde leveren in het verbeteren van prestaties en/of de kwaliteit van leven. Het is mooi om te zien dat mensen na een ingreep of vervelende klacht hun leven en sport weer op kunnen pakken. In 2014 ben ik afgestudeerd aan de Saxion hogeschool in Enschede. Aansluitend heb ik een aantal jaren in twee ziekenhuizen gewerkt op diverse afdelingen waaronder orthopedie, chirurgie, neurologie, oncologie en longgeneeskunde. Dit maakt dat ik ook bekend ben met veel operatie- en revalidatietrajecten. Na mijn opleiding in Enschede heb ik mij middels scholing verdiept in de sportrevalidatie en eind 2018 heb ik de cursus coronaire aandoeningen en hartfalen (hartziekten) afgerond. Ik kijk er naar uit om samen met u aan de slag te gaan om uw doelen te behalen.
Pepijn 214

Pepijn Hoekman

Personal Training & Fitness
Ik ben Pepijn Hoekman, in juni 2016 afgestudeerd aan het CIOS Arnhem. Ik volgde hier de opleiding SB-Coördinator Trainer/Coach. Binnen de opleiding heb ik gekozen voor de specialisatie buitensport. Op het CIOS heb ik alle basis- en specifieke vaardigheden op het gebied van sport behandeld en alles geleerd over les- en leidinggeven. Ik ben er op het CIOS ook achter gekomen dat ik altijd met mensen wil blijven werken. Door een vervelende blessure in 2017 ben ik zelf in aanraking gekomen met fysio en fitnessbehandelingen. Dit vond ik dusdanig fascinerend dat ik direct zelf een thuiscursus personal trainer ben gestart. Tijdens deze cursus leerde ik alles over persoonlijke begeleiding binnen fitness en alles over voeding. De letters SB van mijn opleiding staan voor sport & bewegen. Twee woorden die onlosmakelijk met mij verbonden zijn. Ik ben zelf een fanatiek sporter (vooral voetbal), maar ook als trainer/coach laat ik mij graag langs een sportveld zien. Ik ben een enthousiaste nog jonge man, zeer ambitieus en bij lange na nog niet uitgeleerd. Mijn mening is dat mensen elkaar altijd moeten helpen en ondersteunen om tot een optimaal resultaat te komen. Het is hier bij PlusFit dan ook mijn ambitie om een ieder zoveel mogelijk te helpen waar ik dat kan. Heeft u dus vragen of opmerkingen, klop even bij me aan, ik ben u graag van dienst. Wellicht kunnen we met een goed plan samen weer een nieuwe stap in de juiste richting zetten!